Winter-Wandel-Weekend 2023

Wandelen in de winter… Zalig die frisse wind op je gezicht en die rust en stilte in de bossen. Alles lijkt doods en stil en toch leeft het op een andere manier.

Tijdens dit weekend in de mooie Belgische Ardennen genieten we van de natuur, van lekker eten, van goed gezelschap en van de rust.

Korte en langere wandelingen staan op het programma, afgewisseld met een workshop ‘natuurfotografie’ en een workshop ‘winterbarbecue met wild’. Met een beetje geluk ligt er zelfs al wat sneeuw!

Programma

Vrijdagavond komen we aan op onze verblijfplaats voor het weekend. Een korte introductie en kennismaking staan op het programma.

Zaterdag starten we voor de liefhebbers met een ochtendwandeling/dauwtrip door de bossen en velden rond ons huis. Na het ontbijt starten de wandeltochten waarbij de keuze valt tussen een korte of lange toer. Een lunchpakket zorgt dat we de hele dag buiten kunnen blijven. Na terugkomst worden we getrakteerd op een workshop ‘winterbarbecue met wild’. Het resultaat is een heerlijk avondmaal. De avond sluiten we af bij een knus haardvuur met een gezellige babbel al dan niet met een bordspel. Voor de echte liefhebbers voorzien we de mogelijkheid voor een avondwandeling.

Zondagvoormiddag staat er opnieuw een korte wandeling op het programma. Tijdens deze wandeling staat de workshop ‘natuurfotografie’ op het programma. ’s Middags worden we nog getrakteerd op een lekker middagmaal waarna er ruimte is om op het gemak op te ruimen en in te pakken. Als afsluiter is er nog een laatste fotozoektocht gepland waarna we hopelijk uitgerust en voldaan naar huis keren.

Het programma is onderhevig aan veranderingen omwille van het weer of andere uitzonderlijke omstandigheden.

Deelnemers

Het Winter-Wandel-Weekend is gericht op deelnemers van alle leeftijden. Het niveau van de wandelingen varieert maar een gezonde basisconditie is wenselijk voor alle deelnemers. De minimale groepsgrootte bedraagt 12 deelnemers. Er is maximaal ruimte voor 30 deelnemers.

Vervoer

Deelnemers dienen met eigen vervoer naar La-Roche-En-Ardenne te komen. Wel kunnen er, afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers, carpoollocaties voorzien worden om elkaar nog sneller te ontmoeten.

Datum

Startdatum: 10/02/2023
Einddatum: 12/02/2023

Prijsinformatie

€ 290 per persoon / € 250 per jongere (12-16 jaar – geboortejaar 2007-2011) / € 210 per kind (< 12 jaar – geboortejaar 2012 of later)

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen naar info@kampman.be. De inschrijving is pas effectief geldig na storting van het voorschot van € 100 op rekeningnummer BE41 0689 3492 3110 met vermelding van ‘NAAM – VOORNAAM / WWW 2023’. Het saldo moet ten laatste op 20 januari 2023 betaald zijn. Inschrijvingen na deze datum dienen onmiddellijk het volledige bedrag te betalen.

Op 2 februari 2023 worden de inschrijvingen afgesloten, indien er op dat moment niet voldoende inschrijvingen zijn kan het weekend worden geannuleerd. Reeds betaalde bijdragen worden dan integraal terugbetaald.

Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen: Twee overnachtingen in twee- of meerpersoonskamers met hotelservice (opgemaakte bedden, handdoekenset), alle maaltijden vanaf zaterdagochtend tot en met zondagmiddag, koffie en thee, activiteiten, deelname aan de workshops, begeleiding, verzekering, BTW

Niet inbegrepen: Vervoer heen en terug, andere dranken, persoonlijke uitgaven

Afbeeldingen