Gezinskampeerweekend

Kamperen is de mooiste zomersport…

En dat is ook echt zo! Het gaat niet alleen over het slapen in een tent, het is zoveel meer. Tijdens dit verlengde weekend willen we iedereen de kans bieden om kennis te maken met de verschillende elementen van het kamperen. Buiten zijn, samen dingen doen, genieten van de natuur, plaatsen ontdekken, samen spelen, op eenvoudige wijze de lekkerste maaltijden maken, genieten van een deugddoende wandeling,…

Dit en zoveel meer staat er op het programma. Je kiest lekker zelf waar je zin in hebt en waarin niet.

Of je nu voor de eerste keer gaat kamperen of een volleerde campingganger bent, iedereen is welkom. Kleine gezinnen, grote gezinnen, alleenstaande ouders met kinderen, nieuw-samengestelde gezinnen,…

kAmpmAn voorziet in de praktische planning en organisatie en ook het merendeel van het materiaal.

Programma

Op vrijdagavond wordt iedereen verwacht op de camping. De tenten zijn reeds opgezet en de slaapmatjes liggen al klaar. Ook is er voor ieder gezin een ‘foodbox’. Verder inrichten van de tenten en uiteraard een eerste kennismaking met de andere kampeerders staan nog op het programma. Ook de rest van het programma voor het hele weekend wordt overlopen en vastgelegd.

Op zaterdag en zondag is er een gevarieerd programma met zowel gratis als betalende activiteiten op de camping zelf of in de buurt. Eén betalende activiteit zit standaard inbegrepen in de deelnameprijs. Er is een keuze uit een bezoek aan een brouwerij, een bezoek aan een dierenpark of een fietstocht. Voor de gratis activiteiten is er de keuze uit een aantal wandelingen, bezoek aan Ieper, een zoektocht,…

Op maandag sluiten we nog af met enkele kleinere activiteiten op en rond de camping, waarna het tijd is om terug in te pakken en op te ruimen. In de loop van de namiddag nemen we dan afscheid van elkaar en gaan we terug naar ons eigen huisje.

Gedurende het hele weekend trachten we de nodige aandacht te besteden aan interactie tussen de kinderen onderling, het uitwisselen van ervaringen tussen ouders maar vooral aan het gezellig samen zijn, buiten zijn en genieten van de rust en de natuur die deze streek te bieden heeft.

We staan zelf in voor het bereiden van onze maaltijden en op een camping is dit altijd een beetje een avontuur, maar smaakt alles ook meteen zoveel beter!

Deelnemers

Het gezinskampeerweekend is gericht op gezinnen met één of meerdere kinderen jonger dan 18 jaar (geboortejaar 2003). De minimale groepsgrootte bedraagt 12 personen. Er is maximaal ruimte voor 32 deelnemers.

Vervoer

Deelnemers dienen met eigen vervoer naar Ieper te komen.

Datum

Startdatum: 03/06/2022
Einddatum: 06/06/2022

Prijsinformatie

€ 50 per gezin (vaste kost) – € 135 per volwassene / jongere (> 12 jaar) – € 95 per kind (7-12 jaar) – € 45 per kind (< 6 jaar)

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen naar info@kampman.be. De inschrijving is pas effectief geldig na storting van het voorschot van € 100 op rekeningnummer BE41 0689 3492 3110 met vermelding van ‘NAAM – VOORNAAM / GKW 2022-06’. Het saldo moet ten laatste op 18 mei 2022 betaald zijn. Inschrijvingen na deze datum dienen onmiddellijk het volledige bedrag te betalen.

Op 23 mei worden de inschrijvingen afgesloten. Indien er onvoldoende deelnemers zijn zal het weekend geannuleerd worden en krijgen de deelnemers hun inschrijvingsgeld integraal terug.

Ook indien het weekend niet kan doorgaan omwille van verstrengde corona-maatregelen wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.

Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen: Drie overnachtingen in een tent (met gebruik van slaapmatje), gebruik van sanitair op camping, alle maaltijden (met drank: koffie, thee, water, melk) vanaf zaterdagochtend tot en met maandagmiddag, deelname aan één betalende activiteit, niet betalende activiteiten, begeleiding, verzekering, BTW

Niet inbegrepen: Vervoer heen en terug naar Hotton, bijkomende dranken tussendoor, persoonlijke uitgaven, deelname aan bijkomende betalende activiteiten

Afbeeldingen