Wandeluitdaging 20×24

Wil je als wandelaar eens een nieuwe uitdaging aangaan? Ben je op zoek naar nieuwe plaatsen in Limburg om te gaan wandelen? Of ben je gewoon al fan van onze wandeluitdaging en wil je meer van hetzelfde?

Ook in 2024 organiseert kAmpmAn opnieuw een wandeluitdaging. Op 24 verschillende data en op evenveel verschillende locaties in Limburg zullen er telkens minstens drie wandelingen worden aangeboden. De afstanden variëren van 8 over 16 tot 24 km. We dagen iedereen uit om zo veel mogelijk te komen mee wandelen.

Wie minstens 20 x meewandelt voor een afstand van 24 km heeft de wandeluitdaging 20×24 behaald!

 

Meer info op www.wandeluitdaging.be of op onze facebookpagina ‘wandeluitdaging 20×24’

Programma

 

Voor iedere wandeldag binnen de wandeluitdaging zijn er minstens drie tochten voorzien. De focus ligt op de afstand van 24 km. Deze wandeling bestaat uit één grote lus en loopt zoveel mogelijk over verkeersvrije of -arme wegen. Naast deze langere afstand kan je ook kiezen voor een kortere tocht van 8 of van 16 km.

Het vertrek is mogelijk vanaf 7u00. De wandelaars van de langste afstand kunnen vertrekken tot 11u30, die voor de tocht van 15 km kunnen tot 13u30 op pad gaan. De laatste wandelaars kunnen vertrekken tot 14u30.

Na afloop kan iedereen nog bij ons terecht voor een hapje en een drankje en dit tot 17u00.

Deelnemers

Iedereen die mee wil wandelen, kan mee wandelen!

Vervoer

Datum

Startdatum: 01/01/2024
Einddatum: 31/12/2024

Prijsinformatie

€ 5,00 per wandelaar (> 12 jaar) – € 80,00 voor deelname aan de volledige uitdaging (24 tochten) – Korting van 1 euro per wandeling voor leden van Wandelsport Vlaanderen. 20 euro korting bij aankoop van de stempelkaart.

Inschrijven

Inschrijven kan ter plaatse of door middel van de stempelkaart. Deze kaart geeft meteen toegang tot alle wandelingen die deel uitmaken van de wandeluitdaging 20×24.

De stempelkaart kan je ter plaatse aankopen of bestellen door een mail te sturen naar info@kampman.be

Inbegrepen/niet inbegrepen

  • minstens drie mooie uitgepijlde wandelingen
  • koffie of thee bij vertrek, onderweg of na aankomst
  • bevoorrading op de wandeling van 24 km
  • verzekering onderweg
  • assistentie onderweg indien nodig

Afbeeldingen