Rondje Andorra

Kom mee voor een unieke trektocht doorheen Andorra. Een vijfdaagse trektocht met overnachtingen in vier bemande berghutten in Andorra tonen ons de mooiste plekjes die het land te bieden heeft.
Een overnachting in een hotel in Andorra La Vella, voor en na deze trektocht, biedt ons de mogelijkheid om optimaal te genieten van ons verblijf in deze ministaat in de Pyreneeën.

Programma

Deelnemers dienen zelf op zondag 2 juni in Andorra te geraken.

De eerste overnachting is voorzien in een hotel in Andorra La Vella. Op maandag starten we met de eerste etappe van 13 km met een pittige klim richting de hut van Illa. Op dinsdag staat er een tocht van ruim 19 km op de planning met aankomst in de hut van Juclà. De derde wandeldag biedt een route van bijna 17 km aan tot in de hut van Sorteny. Donderdag belooft de langste en zwaarste wandeldag van de week te worden. Vandaag staan er bijna 22 km voor de boeg en trekken we richting de hoogste top van Andorra met de bijhorende hut Comapedrosa. De laatste dag van onze trektocht brengt ons uiteraard terug naar ons vertrekpunt, ditmaal via een route van ruim 21 km, die voornamelijk in dalende lijn verloopt. De laatste nacht van deze reis verblijven we opnieuw in een hotel zodat we goed uitgerust en een beetje gerecupereerd op zaterdag terug huiswaarts kunnen keren.

Deelnemers

Het rondje Andorra is een actieve meerdaagse trektocht doorheen Andorra. De eerste nacht verblijven we in een hotel in Andorra La Vella. Nadien trekken we vijf dagen (vier nachten) door de Pyreneeën waarbij we telkens overnachten in een bemande hut. Na deze trektocht verblijven we nog één nacht in ons hotel in Andorra La Vella.

Deze trektocht richt zich op volwassen deelnemers met een gezonde fysieke conditie. We reizen in een klein groepje van vier tot acht deelnemers. Leeftijd en geslacht is onbelangrijk, een goede gezondheid en ingesteldheid des te meer.

De deelnemers moeten in goede gezondheid verkeren en een gemiddelde fysieke inspanning aankunnen. De totale afstand van deze meerdaagse trekttocht bedraagt 92 kilometer.

Naast de deelnemers zullen er twee begeleiders van kAmpmAn deelnemen aan deze tocht.

Vervoer

De verplaatsing heen en terug is op eigen initiatief te voorzien. Vervoer vanuit een nabijgelegen luchthaven naar het hotel zijn mogelijk, contacteer ons hiervoor per mail.

Datum

Startdatum: 02/06/2024
Einddatum: 08/06/2024

Prijsinformatie

€ 685 per persoon

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen naar info@kampman.be. De inschrijving is pas effectief geldig na storting van het voorschot van € 200 op rekeningnummer BE41 0689 3492 3110 met vermelding van ‘NAAM – VOORNAAM / Andorra 2024’. Het saldo van € 485 moet ten laatste op 15 mei 2024 betaald zijn. Inschrijvingen na deze datum dienen onmiddellijk het volledige bedrag te betalen. Indien er op 15 mei niet voldoende inschrijvingen zijn (minimaal 4 deelnemers) behoudt kAmpmAn zich het recht om de trip te annuleren. De deelnemers zullen hun reeds betaalde inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen.

Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen: Verblijf in een hotel tijdens de eerste en laatste nacht in Andorra La Vella, overnachtingen in de hutten tijdens de trektocht, maaltijden vanaf zondagavond tot en met zaterdagmiddag (met inbegrip van eenvoudige dranken), bagagetransport, begeleiding, verzekering, BTW, organisatievergoeding

Niet inbegrepen: Vervoer van en naar Andorra La Vella, bijkomende dranken tussendoor, persoonlijke uitgaven

Afbeeldingen