Ouder & Kind weekend (7-12 jaar)

Niets schept een hechtere band met je kind dan een weekendje kamperen!
Tijdens dit weekend verblijven we op een camping in Hotton, vlak langs een rivier, de Ourthe. Slapen in tentjes, wandelen, een bezoek aan de grotten, spelen in het water, zelf ons eten koken,… Het staat allemaal op het programma.
Voor meer info over het aanbod, het programma en andere details, neem snel contact op. Het aantal plaatsen voor dit weekend is beperkt! De leeftijd van de deelnemende kinderen ligt tussen 7 en 12 jaar.

Programma

Vrijdagavond worden de deelnemers verwacht in Hotton. Een korte zoektocht naar de camping en onze slaapplaats voor de komende twee nachten. De tenten staan recht, de slaapmatjes liggen al klaar, dus we zijn snel geïnstalleerd. Na een kleine, warme snack installeren we ons voor de nacht. Uiteraard staan een korte introductie en kennismaking nog op het programma.

Zaterdag nuttigen we gezamenlijk ons ontbijt voor de tent en beginnen we meteen met een verkenning van de camping en de directe omgeving. ’s Middags wordt er een kleine lunch voorzien waarna we voor de namiddagactiviteit op weg gaan naar de ‘Grotten van Hotton’. Na afloop van dit bezoek genieten we daar van ons avondmaal en zoeken we opnieuw onze weg naar de camping. Spelactiviteiten en muziek kleuren de avond.

Zondagochtend staan we op tijd op voor een dauwwandeling. Daarna wordt ons een heuse camping-brunch voorgeschoteld. Hierna start het laatste deel van ons weekend. Activiteiten op de camping, spelen in de rivier, dammen bouwen of gewoon even op adem komen en genieten van de rust. In de late namiddag is het dan tijd om alles te verzamelen en afscheid te nemen.

Gedurende het gehele weekend besteden we aandacht aan de interactie tussen ouder en kind maar ook tussen de kinderen en ouders onderling. Samen de weg zoeken, eten maken, genieten van de buitenlucht en slapen in de tent maken van dit weekend een unieke ervaring.

Deelnemers

Het ouder & kind weekend is gericht op ouders met een kind tussen 7 en 12 jaar (geboortejaar 2012-2017). De minimale groepsgrootte bedraagt 4 duo’s. Er is maximaal ruimte voor 10 duo’s.

Per ouder kan er slechts één kind deelnemen, dit omwille van praktische redenen maar ook met het oog op een goede interactie tussen kind en ouder.

De deelnemers moeten in goede gezondheid verkeren en een gemiddelde fysieke inspanning aankunnen. Er staan geen grote wandelingen en zware fysieke activiteiten gepland maar toch zullen we het hele weekend actief bezig zijn. We verblijven twee nachten op dezelfde camping die als uitvalsbasis dient voor diverse activiteiten.

Vervoer

Deelnemers dienen met eigen vervoer naar Hotton te komen. Wel kunnen er, afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers, carpoollocaties voorzien worden om elkaar nog sneller te ontmoeten.

Datum

Startdatum: 31/05/2024
Einddatum: 02/06/2024

Prijsinformatie

€ 265 per duo (ouder en kind)

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen naar info@kampman.be. De inschrijving is pas effectief geldig na storting van het voorschot van € 100 op rekeningnummer BE41 0689 3492 3110 met vermelding van ‘NAAM – VOORNAAM / OKW-M 2024-05’. Het saldo van € 165 moet ten laatste op 20 mei 2024 betaald zijn. Inschrijvingen na deze datum dienen onmiddellijk het volledige bedrag te betalen.

Op 24 mei worden de inschrijvingen afgesloten. Indien er onvoldoende deelnemers zijn zal het weekend geannuleerd worden en krijgen de deelnemers hun inschrijvingsgeld integraal terug.

Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen: Twee overnachtingen in een tweepersoonstent (met gebruik van een slaapmatje), gebruik van sanitair op camping, alle maaltijden (met drank) vanaf zaterdagochtend tot en met zondagmiddag, bezoek aan de Grotten van Hotton (of een gelijkwaardige activiteit), activiteiten, begeleiding, verzekering, BTW

Niet inbegrepen: Vervoer heen en terug naar Hotton, bijkomende dranken tussendoor, persoonlijke uitgaven

Afbeeldingen