3 Peak Challenge

Wil je als wandelaar je grenzen nog eens verleggen? Wil je een uitdaging aangaan, niet zozeer in afstand of hoogte, maar wel vanuit een uniek perspectief? Wil je het Verenigd Koninkrijk op een aparte manier doorkruisen? En kijk je er naar uit om dit in een kleine, gezellige groep te doen? Lees dan zeker even verder en doe mee aan deze Three Peak Challenge.

Programma

De tocht zelf vertrekt in Schotland (Ben Nevis – 1.345m), gaat daarna naar Engeland (Scafel Pike – 978 m) om uiteindelijk te eindigen in Wales (Mount Snowdon – 1.085m).

De trip vertrekt op zaterdagochtend in België en voorziet het vervoer naar Schotland waar de eerste nacht in een eenvoudige hostel wordt doorgebracht. Van hieruit vertrekt de groep op zondagochtend voor de uitdaging. 24 uur later zit het wandelen er op en keren we, na een deugddoende maaltijd weer terug naar België.

De organisatie voorziet het vervoer tussen de verschillende bergen en begeleidt de groep tijdens de wandeling. De totale wandelafstand bedraagt 37 km (een totale beklimming van iets meer dan 3.000 meter).

Na de afdaling van Mount Snowdon op dag 3 keert men terug naar België.

De trip voorziet in een basis volpension aanbod met één overnachting in hotel, alle transport inbegrepen.

Deelnemers

De ‘Three-Peak-Challenge’ richt zich op volwassen deelnemers met een gezonde fysieke conditie. We reizen in een klein groepje van vier tot zes deelnemers. Leeftijd en geslacht is onbelangrijk, een goede gezondheid en ingesteldheid des te meer.

De deelnemers moeten in goede gezondheid verkeren en een gemiddelde fysieke inspanning aankunnen. De totale afstand van deze wandeltocht bedraagt 37 kilometer. Tijdens de wandeling moet men enkel een kleine dagrugzak meenemen.

Naast de deelnemers zullen er twee begeleiders van kAmpmAn deelnemen aan deze tocht.

Vervoer

KAmpmAn voorziet het vervoer vanuit België naar Schotland, tussen de drie toppen en terug. Op basis van de woonplaatsen van de deelnemers zullen we opstapplaatsen afspreken tussen Hasselt en Kortrijk.

Het vervoer gebeurt met een eenvoudige minibus.

Datum

Startdatum: 18/05/2024
Einddatum: 20/05/2024

Prijsinformatie

€ 495 per persoon

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen naar info@kampman.be. De inschrijving is pas effectief geldig na storting van het voorschot van € 150 op rekeningnummer BE41 0689 3492 3110 met vermelding van ‘NAAM – VOORNAAM / 3PC 2024’. Het saldo van € 345 moet ten laatste op 25 april 2024 betaald zijn. Inschrijvingen na deze datum dienen onmiddellijk het volledige bedrag te betalen. Indien er op 25 april niet voldoende inschrijvingen zijn (minimaal 4 deelnemers) behoudt kAmpmAn zich het recht om de trip te annuleren. De deelnemers zullen hun reeds betaalde inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen.

Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen: Vervoer heen-en-terug vanuit diverse opstapplaatsen tussen Hasselt en Kortrijk met inbegrip van de treinrit door de Chunnel, één overnachting in een hostel in Schotland met basisuitrusting, alle maaltijden (met drank) vanaf zaterdagavond tot en met maandagmiddag, bagagetransport, begeleiding, verzekering, BTW

Niet inbegrepen: Bijkomende dranken tussendoor, persoonlijke uitgaven, paspoort

Afbeeldingen